U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Backup is één van de belangrijkste zaken in een betrouwbare en hoogwaardige IT situatie. De noodzaak van een goeie backup wordt vaak pas duidelijk in het geval van calamiteiten. 

Had ik maar... is helaas een veelgehoorde uitspraak als het mis is gegaan. Een hardeschijfcrash, diefstal, brand of domweg per ongeluk belangrijke bestanden verwijderd, het kan allemaal gebeuren. Wees dit voor, kies voor een betrouwbare online backupoplossing via Focus.

Focus werkt nagenoeg uitsluitend met de Online Backupmethode. Backuppen via het internet. Door middel van een beveiligde internetverbinding wordt elke nacht (of op welk tijdstip dan ook) automatisch uw data via uw breedband-internetverbinding naar ons beveiligd datacenter gekopiëerd. Het voordeel is dat u niet meer met tapes hoeft te werken. Nooit meer de cleaningtape in de drive of elke dag de backuptape mee naar huis nemen. 

De voordelen van Online Backup zijn legio: 

1. Geen investering meer nodig in dure eigen apparatuur, software en media 
2. Nagenoeg onbeperkt uitbreidbaar, niet gebonden een vaste capaciteitslimiet zoals bij tape - Perfecte offsite (buiten uw pand) backup 
3. Elke werkdag statuscontrole door Focus, u heeft er geen omkijken naar 
4. Zeer gebruiksvriendelijk 
5. Data zwaar beveiligd opgeslagen (versleuteling data, opslag in zwaarbeveiligd datacenter) 
6. Zeer betrouwbaar, vele malen betrouwbaarder dan tape-backup 

Het belang van backup kunnen wij niet vaak genoeg benadrukken! Indien uw interesse gewekt is, neem dan even contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend proefaccount.